Fri frakt vid beställning över 2500kr

Personlig leverans inom stor STHLM

 

M-F: 12-17 L: på begäran

Telefon: 08-99 28 56

Besök vårt hämtlager: Magasin 15

Ranhammarsvägen 15, Bromma

Integritetsskydd

Rätten till ditt privatliv och personliga integritet är väldigt viktig för oss och vi förstår därför att den är viktig för dig också.

 

Hur vi använder din privata information:
 
Swedish Growsystems kommer aldrig att sälja, hyra ut, låna ut, idga byteshandel med eller ge bort våra kunders mailadress, postkod, adress eller ditt telefonnummer till någon tredjepart utan kundens uttryckliga tillstånd. Informationen du har gett oss lagras krypterat och är fullkomligt otillgänglig för utomstående personer. iBuildIT/Molnhotellet kommer endast att använda denna privata information i samband med, och där det är nödvändigt, för att fullfölja våra förpliktigelser i våra åtaganden som dig som kund, eller för att få betalt av dig som kund, i samarbete med inkasso eller kronofogdemyndighet, eller vid laglig juridisk förfrågan från myndigheter som vi inte på laglig väg kan förhindra.
 
Som kund ger du oss tillstånd att, efter att vi har fått ditt formella muntliga godkännande eller godkännande via epost, att använda ditt namn eller företagsnamn tillsammans med den stad du bor i, eller det land du bor i till marknadsföringsändamål i trycksak eller på websida. Som kund kan du när som helst begära att vi avslutar allt användande av dessa uppgifter.
 
Icke-identifierbar information kopplat till ditt konto:
 
Swedish Growsystems får dela med sig till tredjepart av insamlad information som inte kan kopplas till någon person, till exempel mängd använd bandbredd, antal besökare från en viss geografisk region. Dessa uppgifter används endast för statistiskt bruk och kan inte på något sätt röja din identitet.
 
Frågor eller funderingar?
 
Om du har några frågor kring detta, tveka inte att kontakta oss.

Butiksnyheter

9 månader 3 veckor sedan
10 månader 5 dagar sedan